Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, şi-a înaintat demisia după Cupa Africii pe Naţiuni, dar aceasta a fost respinsă de comitetul executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul fotbalist, în vârstă de 42 de ani, care rămâne cel mai bun marcator din toate timpurile al ţării sale (118 meciuri, 56 de goluri), nu se va retrage din funcţie în următoarele zile, aşa cum era de aşteptat.

Pe X, Fecafoot a anunţat vestea, respingând totodată "demisia prezentată de domnul Eto'o Fils Samuel membrilor organului executiv federal".

De asemenea, el şi-a îndemnat colegii să facă acelaşi lucru. Cu toate acestea, "la sfârşitul discuţiilor şi deliberărilor care au urmat, membrii Comitetului Executiv au decis să continue mandatele actuale şi, ulterior, au respins demisia lui Samuel Eto'o".

Încrederea preşedintelui federaţiei, numit în decembrie 2021, a fost reînnoită, "pentru a continua în aceeaşi dinamică".

La Cupa Africii pe Naţiuni, echipa Camerunului a fost eliminată în optimi de Nigeria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.