Atacantul formaţiei Liverpool Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui său, Nasr, organizată la Cairo şi la care a participat în urmă cu câteva zile, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 28 de ani nu a fost singurul internaţional egiptean participant. Potrivit sursei citate, mijlocaşul Mahmoud Trezeguet de la Aston Villa a fost şi el printre invitaţi.

În înregistrări video postate pe reţelele de socializare, Salah poate fi văzut purtând incorect masca în timp ce dansează într-un cerc, cu zeci de persoane în jurul său, majoritatea fără mască. Există şi alte imagini, în care fotbalistul nu poartă mască.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mosalah (@hader_mosalah11)

În septembrie, Egiptul a permis organizarea nunţilor în aer liber, după mai multe luni în care acestea au fost interzise, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului. Guvernul a anunţat că nunţile sunt limitate la maximum 300 de invitaţi şi pot avea loc doar în facilităţile turistice şi hoteliere care au obţinut certificate de securitate sanitară.

Atacantul formaţiei Liverpool Mohamed Salah, aflat la echipa naţională a Egiptului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Vedeta echipei engleze nu prezintă simptome.

Egiptul va evolua, sâmbătă, acasă, cu Togo, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, apoi va juca returul cu aceeaşi reprezentativă, în deplasare, marţi. 

Federaţia egipteană precizează că alţi doi jucători din cele două naţionale au contractat virusul Sars-CoV-2.

Salah, 68 de selecţii şi 43 de goluri marcate, a intrat în izolare şi ar putea rata următoarele două meciuri ale echipei Liverpool, cu Leicester, la 21 noiembrie, în Premier League şi cu Atalanta, tot pe teren propriu, la 25 noiembrie, în Liga Campionilor.

El a fost titular la toate cele opt meciuri din Premier League ale formaţiei Liverpool în acest sezon, marcând opt goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.