Fostul pilot german Michael Schumacher, despre care publicaţia Illustre a scris că va fi dus la Mallorca, nu va părăsi Elveţia, a anunţat Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Familia Schumacher nu intenţionează să se mute la Mallorca”, a precizat Kehm pentru AFP.

Publicaţia Illustre a scris că Michael Schumacher, în stare gravă după accidentul de schi din 2013, va fi dus la Mallorca, într-o locuinţă achiziţionată de soţia lui de la Florentino Perez şi că decizia a fost luată ca urmare a dorinţei de a-l duce pe fostul campion mondial într-un mediu familiar, mai ales că lui îi plăcea să meargă în Insulele Baleare în vacanţe.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii privind starea de sănătate a fostului pilot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.