Jucătoarea Arina Sabalenka, din Belarus, a declarat că liderul WTA, Simona Halep, pe care o va întâlni în semifinalele turneului de la Cincinnati, este o luptătoare bună, astfel că meciul va fi foarte dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi un meci dificil. Halep este o jucătoare mare, o luptătoare bună. Va fi foarte greu pentru mine, dar voi face tot ce pot”, a spus Sabalekna, potrivit wtatennis.com.

Arina Sabalenka a trecut în turul doi la Cincinnati de numărul 8 mondial, Karolina Pliskova (2-6, 6-3, 7-5), şi în turul trei de Caroline Garcia, locul 5 WTA (6-4, 3-6, 7-5).

“Nu contează cu cine joci. Înţeleg asta acum. Trebuie să vii pe teren şi să joci şi să nu te gândeşti la locul din clasament. Vino şi arată-le oamenilor tot ce poţi. Este suficient”, a afirmat ea.

Vineri noapte, Alina Sabalenka, locul 34 WTA, a învins-o, scor 6-3, 6-4, pe americanca Madison Keys, locul 13 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oară în semifinalele turneului, trecând în sferturile de finală de sportiva ucraineană Lesia Ţurenko, numărul 44 mondial, scor 6-4, 6-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.