După ce a fost depistat pozitiv la cocaină în seara primei etape din Top 14, pe 20 august, tânărul jucător de linia a treia de La Rochelle, Oscar Jegou, a fost suspendat pentru o lună de către Agenţia Franceză Antidoping (AFLD), informează L'Équipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campionul mondial Under 20, care a fost suspendat provizoriu, şi-a ispăşit sancţiunea şi poate juca din nou.

Deşi pedeapsa obişnuită este de trei luni, pedeapsa a fost redusă deoarece jucătorul, care a invocat o "greşeală de tinereţe", a consultat imediat un medic pentru a urma un program de tratament şi a acceptat să participe la operaţiuni de conştientizare a dependenţei cu Federaţia Franceză de Rugby.

La rândul lor, cei de la Stade Rochelais au decis să nu rezilieze contractul şi să îl susţină pe Oscar Jegou în dorinţa sa de a se trata. Potrivit cotidianului sportiv, jucătorul de linia a treia a acceptat sancţiunea AFLD şi nu va face apel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.