Jucătorul sud-african al echipei Bulls, S'busiso Nkosi, este în centrul unor îngrijorări serioase de câteva săptămâni. Sâmbătă, franciza sa a publicat un comunicat de presă în care explică faptul că nu mai are noutăţi de la internaţional (16 selecţii) din 11 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Prin urmare, Bulls au raportat dispariţia sa poliţiei care a deschis o anchetă.

"Ultimul contact cunoscut al lui Nkosi cu un manager, un membru al personalului sau o echipă datează de vineri, 11 noiembrie 2022”, se arată în comunicat.

"După numeroase încercări eşuate, care includ apeluri telefonice, mesaje text, apeluri către rude, parteneri şi prieteni apropiaţi, precum şi patru vizite la locul său de reşedinţă cunoscut, franciza a luat decizia de a raporta dispariţia lui",  menţionează clubul.

În lotul campionilor mondiali din 2019, Nkosi (26 de ani) ar fi trebuit să participe în această toamnă la turneul Springboks în Europa, dar o accidentare contractată cu Bulls l-a împiedicat să facă acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.