Antrenorul Simon Raiwalui nu-şi va prelungi contractul cu Federaţia de rugby din Fiji, a anunţat marţi, la câteva zile după eliminarea echipei din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu îmi voi prelungi contractul cu FRU (Fiji Rugby Union.) dincolo de 31 decembrie. Mulţumesc încă o dată jucătorilor, personalului şi tuturor fanilor, a fost o aventură pe cinste", a postat el pe contul său X, fostul Twitter.

Fostul jucător de linia a doua de la Racing 92, în vârstă de 49 de ani, a preluat banca Flying Fijians la sfârşitul lunii februarie, în urma demisiei lui Vern Cotter.

Cu el ca antrenor, fijienii au ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2023, pierzând la limită în faţa Angliei (30-24). În faza grupelor, ei au dominat Australia (22-15) şi Georgia (17-12).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.