Tehnicianul Rudi Garcia va fi demis de la Napoli, anunţă presa italiană, după ce echipa napoletană a pierdut cu Empoli, scor 1-2, în etapa a 12-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu această a treia înfrângere a sezonului, totul s-a terminat pentru Rudi Garcia, al cărui post pe bancă este ameninţat de câteva săptămâni. Gazzetta dello Sport anunţă că Aurelio De Laurentiis a decis să-l demită şi a convocat o şedinţă de criză.

La scurt timp după înfrângere, Gazzetta dello Sport scria deja despre o nouă variantă pentru a-i succede managerului francez, în persoana lui Fabio Cannavaro. Fostul fundaş italian, câştigător al Balonului de Aur în 2006, a fost prezent în tribunele stadionului Diego Armando Maradona şi este foarte apreciat de preşedintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis.

Alţi doi posibil antrenori ar fi Antonio Conte şi Igor Tudor.

Rudi Garcia a preluat echipa la 15 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.