Luis Rubiales a anunţat, vineri, că nu va demisiona din funcţia de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), el subliniind că sărutul cu Jenni Hermoso de la Cupa Mondială a fost consimţit şi a denunţat "feminismul fals".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luis Rubiales a cerut scuze celor care s-au simţit jigniţi de comportamentul său. "Nu m-am mai comportat niciodată aşa", a spus el, "emoţia a fost copleşitoare.

"A fost un sărut spontan, reciproc, euforic şi consimţit. Aceasta este cheia. Da, a fost consimţit", a spus Luis Rubiales, susţinând că şi-ar fi putut săruta fiicele în acelaşi mod.

"Dorinţa pe care aş fi putut să o am în a da acel sărut a fost aceeaşi cu dorinţa pe care aş fi putut să o am în a o săruta pe fiica mea, nu a existat nicio dominare aici. Se comite o crimă socială. Încearcă să mă ucidă. În calitate de spaniol, cred că trebuie să ne gândim încotro ne îndreptăm.  Fiicele mele trebuie să înveţe o lecţie astăzi: egalitatea înseamnă să cunoşti diferenţa dintre adevăr şi minciună. Voi sunteţi adevăratul feminism, nu feminismul fals care există", a spus el.

După ce a dat numele miniştrilor şi personalităţilor publice care l-au acuzat, Rubiales a afirmat că va depune plângeri împotriva acestora: "Pentru cei care vor să mă asasineze public, mă voi apăra în instanţă. Voi depune plângeri împotriva acestor persoane".

"Nu voi demisiona, nu voi demisiona. Oare un sărut consimţit mă va face să plec? Să fim serioşi! Voi lupta până la capăt. Până la capăt. Sper că legea va fi aplicată", adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.