Clubul Crystal Palace a anunţat, vineri, că tehnicianul Roy Hodgson şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până la finalul sezonului 2019/2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt încântat că mi-am prelungit contractul cu Crystal Palace. Este un club aproape de inima mea încă de când eram mic. Putem fi mândri de realizările noastre din sezonul trecut, în care am întors situaţia în ciuda unui start slab, însă în acest an vrem să ne asigurăm că nu vom întâmpina aceleaşi probleme. Sunt încântat de susţinerea proprietarilor, care consideră că sunt omul potrivit pentru a ajuta clubul să progreseze şi voi face totul pentru realizarea acestui lucru”, a declarat antrenorul.

Hodgson, în vârstă de 71 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei din Premier League în septembrie 2017. Crystal Palace a încheiat sezonul 2017/2018 pe locul 11 în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.