Fostul atacant al Angliei, Wayne Rooney, vorbeşte într-un podcast despre cum, sub o mare presiune, a apelat la alcool la începutul carierei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când aveam 20 de ani, foloseam alcoolul pentru a mă relaxa", a declarat fostul căpitan al naţionalei Angliei, Wayne Rooney, la un podcast BBC, după ce s-a confruntat cu faima şi presiunea la o vârstă foarte fragedă.

"Mă duceam acasă şi nu ieşeam. Beam aproape până când leşinam", a declarat fostul copil minune al fotbalului englez, numit recent antrenor al echipei Birmingham (D2 engleză).

Rooney a debutat ca jucător profesionist la vârsta de 16 ani la Everton, a devenit internaţional englez la 17 ani (120 de selecţii, 53 de goluri) şi a ajuns la Manchester United la 18 ani, unde a rămas timp de 13 ani, devenind cel mai bun marcator din toate timpurile al "diavolilor roşii" (253 de goluri în 559 de meciuri în toate competiţiile).

"Nu am vrut să fiu unul dintre ceilalţi, pentru că uneori te simţi jenat. Uneori ai senzaţia că i-ai dezamăgit pe oameni şi, în cele din urmă, nu am ştiut cum să mă descurc", a explicat Rooney (38 de ani) în acest podcast lansat de Rob Burrow, un fost jucător de rugby de ligă cu boala Charcot.

"Atunci când nu accepţi ajutorul şi sfaturile celorlalţi, te poţi trezi la fundul sacului, iar asta mi s-a întâmplat şi mie timp de câţiva ani. Din fericire, astăzi nu mă mai tem să vorbesc cu oamenii despre problemele mele", a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.