Jucătorul de snooker Ronnie O'Sullivan a declarat că nu păstrează niciodată trofeul, după ce a câştigat al patrulea titlu consecutiv la Mastersul de la Shanghai cu o victorie, 11-9, în faţa belgianului Luca Brecel, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Englezul a fost condus cu 4-3 la un moment dat, înainte de reveni şi a se impune împotriva campionului mondial din Belgia.

"Voi oferi trofeul prietenului meu care deschide un club aici. Acesta va rămâne în China", a declarat el.

"Întotdeauna le fac cadou. Prietenul meu Paul are unul, iar eu am dat unul unui copil din public. Am vândut destul de multe dintre ele - nu vreau să mai am nicio amintire la 70 sau 80 de ani. Mă pregătesc pentru moarte - o parte din asta înseamnă că nu vreau lucruri de snooker - veste, tacuri, toate vor dispărea", a spus englezul.

 

Aceasta a fost cea de-a 18-a victorie consecutivă a septuplului campion mondial în oraşul chinezesc, la primul eveniment World Snooker Tour organizat în China continentală din 2019, înainte de pandemia de coronavirus.

În total, O'Sullivan are cinci trofee la Shanghai Masters, în 2009, 2017, 2018 şi 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.