Fostul internaţional brazilian Ronaldo, în prezent acţionar majoritar al clubului Real Valladolid, a declarat că îi sfătuieşte pe jucători să aibă grijă de banii lor, el precizând că a observat că mulţi sunt disperaţi să cumpere maşini noi şi scumpe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am văzut jucători în echipa mea care au câştigat mulţi bani şi, după doi ani în care nu au evoluat, au rămas fără bani şi au pierdut aproape totul. Eu vreau să fac o investiţie sigură care să garanteze viitorul. Mulţi jucători sunt disperaţi să cumpere maşini noi şi foarte scumpe. Trebuie  le arătăm că realitatea este diferită şi că viitorul este foarte lung. (…) Eu îi sfătuiesc mereu pe oameni să aibă grijă de banii lor”, a spus Ronaldo într-un interviu pentru Marca.

Brazilianul l-a lăudat pe Gerard Pique pentru flerul pe care îl are pentru afaceri. “Gerard Pique pare să fie bun în ceea ce face. Este un tip intelligent şi foarte competent. Este implicat în afaceri şi îi place să vadă potenţial. Nu ştiu dacă ne vom întâlni ca preşedinţi de club, deocamdată el joacă”, a afirmat Ronaldo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.