Francezul Kylian Mbappé poate câştiga Balonul de Aur în "orice echipă", a recunoscut, duminică, Ronaldinho pentru AFP, dar brazilianul şi-ar dori ca acesta să îl câştige cu Paris Saint-Germain, "un mare club".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un mare jucător ca el poate avea ocazia să câştige Balonul de Aur la orice echipă, dar cum eu iubesc PSG, aş vrea să o facă cu PSG", a declarat campionul mondial din 2002.

"Sper să câştige Balonul de Aur. Este un prieten bun şi un jucător grozav. Îmi place stilul său de joc", a continuat el, intervievat de AFP, cu ocazia Campionatului Mondial de Teqball de la Bangkok (Thailanda).

Căpitanul echipei Franţei a terminat pe locul trei în clasamentul Balonului de Aur din acest an, cea mai bună clasare a sa.

"Câştigarea unor competiţii majore îl va ajuta foarte mult", a declarat Ronaldinho, celebrul număr 10 al lui PSG între 2001 şi 2003, doi ani care au marcat suporterii clubului parizian. "PSG este un mare club", a insistat brazilianul, care a devenit ambasador al teqball-ului, un nou sport care combină elemente de fotbal şi tenis de masă.

PSG rămâne favorită la câştigarea Ligii Campionilor, a declarat Ronaldinho.

"Ca în fiecare an, este foarte dificil (să câştigi Liga Campionilor). Dar PSG are un antrenor grozav şi jucători grozavi, aşa că orice este posibil", a spus fostul jucător al Barcelonei şi Milanului.

Antrenorul parizian Luis Enrique, cu care brazilianul a jucat la Barça timp de un sezon, între 2003 şi 2004, este un "antrenor foarte bun. Ca jucător, a fost foarte puternic. Am văzut ce a realizat (ca antrenor). Sper ca lucrurile să meargă bine pentru el".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.