Antrenorul Ronald Koeman va reveni la conducerea tehnică a naţionalei Olandei după Cupa Mondială din Qatar, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Koeman şi federaţia olandeză au ajuns la un acord pentru un contract care va fi valabil până la Cupa Mondială din 2026.

"Aştept cu nerăbdare această nouă perioadă. În urmă cu mai mult de un an şi jumătate, nu am părăsit naţionala Olandei cu motive de nemulţumire. Rezultatele au fost bune. Vom continua pe această cale în curând. Asta este sigur pentru mine", a spus Koeman.

El îl va înlocui pe Luis Van Gaal, 70 de ani, care a anunţat că suferă de cancer la prostată.

Numit selecţioner în februarie 2018, Ronald Koeman, în vârstă de 59 de ani, a părăsit naţionala Olandei, în august 2020, pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei FC Barcelona. El a fost demis în acest sezon din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formaţia catalană.

În carieră, el a mai antreat formaţiile Vitesse Arnhem, Ajax Amsterdam, Benfica Lisabona, PSV Eindhoven, Valencia,  AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton şi Everton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.