România a câştigat medalia de aur în finala probei de grup, la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Baku. Încă trei medalii de bronz completează palmaresul tricolor în probe individuale la ediţia din 2019, alături de cea de argint în proba de echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEG a felicitat România pentru păstrarea titlului european în proba de grup, unde au mai urcat pe podium Bulgaria şi Rusia.

În alte finale de duminică, România a obţinut bronz la perechi mixte, în formula Andreea Nogati şi Dacian Barna, respectiv la trio (Andreea Bogati, Marian Broţei şi Mihai Popa).

Tot în finala perechilor, Sandra Dincă şi Mihai Popa s-au clasat pe locul 6, în timp ce cel de-al doilea trio, compus din Gabriel Bocşer, David Gavrilovici şi Sarmiza Niculescu, a încheiat concursul pe locul 4.

În finala individuală masculină, Gabriel Bocşer s-a clasat pe locul 5, iar Ştefan Huştea pe 8, în timp ce Sandra Dincă a terminat finala feminină pe locul 8.

Concursul de duminică, de la Baku, s-a încheiat cu încă o medalie de bronz, în proba de dans aerobic (componenţă Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitraşcu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Sentea, Steliana Stoenescu).

Medalia de aur a fost câştigată de Azerbaidjan, urmată pe podium de Rusia.

Anterior, echipa de seniori a României a câştigat medalia de argint.

La aceeaşi competiţie, juniorii români au câştigat patru medalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.