Naţionala de volei feminin a României va debuta vineri, la BT Arena, în grupa A din Golden League, cu reprezentativa Franţei. Din grupă mai fac parte Spania şi Azerbaidjan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorele vor disputa vineri primul meci oficial după aproape doi ani, iar în grupa A din Golden League se confruntă cu echipe calificate şi ele la turneul final al Campionatului European.

Programul partidelor din grupa A este: România - Franţa şi Spania - Azerbaidjan (vineri), Azerbaidjan - România şi Spania - Franţa (sâmbătă) şi România - Spania şi Franţa - Azerbaidjan (duminică). Partidele se vor juca în fiecare zi de la orele 17.00 şi 20.00.

Prima clasată în grupă se va califica la Turneul Final Four, programat la Ruse (Bulgaria), în 19-20 iunie.

Tot la BT Arena, naţionala României va juca, între 18-25 august, în grupa D a Campionatului European, alături de reprezentativele Turciei, Olandei, Ucrainei, Finlandei şi Suediei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.