Perechea Irina Bara/Mihaela Buzărnescu va juca, luni, de la ora 12.00, în optimile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, în compania cuplului american Jennifer Brady/Vania King.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul va fi primul de pe terenul 18.

De la aceeaşi oră, pe terenul Philippe Chatrier va juca liderul WTA, Simona Halep, în optimile de simplu, cu sportiva belgiană Elise Mertens.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şi juniorii Filip Jianu, Ştefan Paloşi şi posibil Andreea Prisacariu figurează în programul de luni.

Filip Cristian Jianu va juca în al treilea meci depe terenul 12 cu francezul Kyrian Jaquet sau cu americanul Drew Baird, favorit 16, în turul doi la simplu juniori. El va evolua şi la dublu, alături de Nick Hardt (Republica Dominicană), în al cincilea meci de pe terenul 6, împotriva perechii Harold Mayot/Valentin Royer (Franţa).

Ştefan Paloşi va evolua în turul doi la simplu în meciul trei de pe terenul 9, cu francezul Valentin Royer sau cu americanul Sebastian Korda. Imediat după acest meci, pe acelaşi teren va juca în turul doi la simplu junioare, dacă va trece de japoneza Himari Sato în runda inaugurală, Andreea Prisacariu, cu sportiva chineză Xiyu Wang, cap de serie 8.

La dublu juniori, Ştefan Paloşi face pereche cu belgianul Arnaud Bovy. Cei doi vor întâlni în primul tur, luni, în meciul cinci, ultimul de pe terenul 16, cuplul taiwanez Ray Ho/Chun Hsin Tseng, cap de serie numărul 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.