Fundaşul central Robin Le Normand, jucătorul clubului spaniol Real Sociedad, a obţinut oficial miercuri cetăţenia spaniolă. Le Normand ar putea evolua acum pentru naţionala Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robin Le Normand a început procesul de naturalizare în luna februarie a acestui an, iar miercuri fundaşul lui Real Sociedad a obţinut oficial cetăţenia spaniolă, conform Buletinului oficial de stat al Spaniei, apărut miercuri dimineaţă. Jucătorul născut în Franţa face un sezon foarte bun cu clubul său, care se apropie tot mai mult de calificarea în Liga Campionilor pentru sezonul viitor.

Robin Le Normand (26 de ani) este acum eligibil pentru selecţionata Spaniei, dar şi pentru cea a Franţei. El nu a jucat niciodată pentru o selecţionată franceză.

Le Normand evoluează la Real Sociedad din anul 2016, iar din anul 2018 face parte din prima echipă a bascilor, alături de care a cucerit Cupa Spaniei în anul 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.