Robert Pongracz a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), conform anunţului de luni, de pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pongracz ocupa această funcţie de la 1 februarie 2014.
 
"Astăzi mă uit înapoi la ziua de 1 februarie 2014. O zi importantă pentru mine pentru că am început o călătorie în ţara din care vine familia mea, România. Eu, vicepreşedintele Ligii Profesioniste Române de Fotbal, primul meu post de executiv. Am fost mândru şi plin de energie să ajut la aducerea fotbalului românesc în faţă. 8 ani şi aproape 9 luni mai târziu, astăzi este ultima mea zi din această călătorie. A sosit momentul sa scriu un nou capitol in cariera mea si sa dau si altora sansa de a continua munca inceputa in liga. Privind înapoi, pot spune că am contribuit la modernizarea sub unele aspecte, recunoaşterea internaţională a ligii, parteneriatul internaţional şi sursele de venituri suplimentare din aceste parteneriate ar fi reperele muncii mele aici. Am fost foarte emoţionat de nişte colegi de-ai mei din ligă. Le-am putut vedea tristeţea sinceră în ochi când au început să înţeleagă că ziua plecării mele se apropie. Chiar m-a făcut să mă simt trist, dar şi recunoscător pentru susţinerea şi contribuţia zilnică de a nu pierde motivaţia de a lucra pentru fotbal, pentru ligă şi cluburile sale. Nu voi uita şi preţui niciodată fiecare clipă, bune şi rele, şi vreau să le promit că vor avea mereu sprijinul şi admiraţia mea. Am învăţat atât de multe lucruri în această perioadă. Cele mai valoroase lecţii au fost totuşi legate de intersecţiile umane şi comportamentul lor unul faţă de celălalt. In ziua in care am mancat cu totii am spus intregului grup ca doresc ca fiecare din cei prezenti sa faca in continuare tot posibilul sa ramanem uniti si sa fim buni unii cu altii si sa ne tratam cu respect si demnitate. Doar uniţi liga poate înflori. Mulţumesc întregului LPF pentru această călătorie uimitoare şi ne vedem curând", a scris el pe Facebook.
 
El a mulţumit ligilor europene pentru colaborare. "Aşadar, vreau să ştiţi dragi ligi europene, administraţie şi reprezentanţi ai tuturor ligilor membre, alături de mine aveţi o persoană care vă va fi mereu recunoscătoare pentru toate momentele împărtăşite şi că scopul meu va rămâne să strig în lume la Ligile Europene si tot ce inseamna ea, are un viitor stralucit cu profesionisti de exceptie", a spus el.
 
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.