Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, este fotbalistul care a câştigat cei mai mulţi urmăritori pe Instagram în 2021, depăşindu-i pe Cristaino Ronaldo (Manchester United), Lionel Messi (PSG) şi Kylian Mbappe (PSG), informează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lewandowski a ajuns la 22,8 milioane de urmăritori, cu 4,74 milione mai mult decât în urmă cu un an, potrivit unui studiu realizat de Observatorul Sportului.

Astfel, el a urcat un loc, până pe 18, în clasamentul fotbaliştilor urmăriţi pe Instagram

Lider este în continuare portughezul Cristiano Ronaldo, cu 375,2 milioane de fani, urmat de argentinianul Messi, 288,4 milioane, de brazilianul Neymar (PSG), cu 166,6 milioane şi de francezul Mbappe, cu 62,7 milioane.

Însă creşterile înregistrate de aceştia au fost mai mici decât cea a polonezului. Ronaldo are cu 3,44 de milioane de urmăritori mai mult decât anul trecut, Ronaldo, cu 3,26 de milioane, şi Mbappe, cu 3.03 milioane. În cazul lui Neymar, creşterea este de doar 1,4 milioane.

Singurul fotbalist din Top 20 care a pierdut urmăritori în anul ce se va încheia în curând este belgianul Eden Hazard (Real Marid), minus 340.000. El ocupă locul 16, cu 26,8 milioane de fani.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.