Fostul internaţional Rivaldo, tatăl atacantului Rivaldino, s-a întâlnit, joi, cu mai mulţi jucători dinamovişti, înaintea meciului pe care aceştia îl vor disputa cu Athletic Bilbao, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rivaldo a urat succes pe contul său de Facebook echipei Dinamo şi a postat o fotografie în care apare alături de fiul său şi de Nascimento, Katsikas, Busuladzici, Penedo, Romera şi Salomao.

"M-am întâlnit cu câţiva jucători dinamovişti. Succes în meciul din această seară, cu Athletic Bilabo", a scris Rivaldo. 

Meciul Dinamo Bucureşti - Athletic Bilbao, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, este programat joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională şi va fi transmis de TVR 1. Partida retur se va disputa la 3 august, de la ora 21.45, la Bilbao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.