Fostul fotbalist emblematic Rigobert Song a fost numit, luni, în funcţia de selecţioner al Camerunului, în locul lui Antonio Conceicao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încă de la Cupa Africii a Naţiunilor, postul lui Toni Conceiçao era în pericol. Antrenorul Camerunului, a treia în competiţie, a fost foarte criticat pe plan intern, şi în special de Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei. Eric Maxim Choupo-Moting şi-a anunţat chiar intenţia de a nu mai evolua la naţionala pe perioada mandatului fostului antrenor de la CFR Cluj.

În cele din urmă Conceicao a fost îndepărtat, iar locul său a fost luat de Rigobert Song, care va conduce Camerunului la meciurie cu Algeria, din barajul pentru Cupa Mondială, din 25 şi 29 martie.

""În urma instrucţiunilor primite de la Preşedintele Republicii, antrenorul echipei naţionale de fotbal masculin, domnul Antonio Conceiçao este înlocuit de Rigobert Song”, a anunţat, luni, Narcisse Mouelle Kombi, ministrul Sportului, într-un comunicat de presă.

Fundaşul central cu 137 de selecţii, care a participat la 4 Cupe Mondiale ca jucător, va fi ajutat de Sébastien Minier, fostul asistent al lui Claude Le Roy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.