Meciul revanşă dintre ucraineanul Oleksandr Usik şi britanicul Anthony Joshua va avea loc la Jeddah, în data de 20 august, au anunţat promotorii celor doi boxeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Campionul mondial Oleksandr Usik îşi va pune în joc centurile IBF, WBA, WBO şi IBO împotriva lui Anthony Joshua, în oraşul Jeddah din Arabia Saudită, la 20 august. Unul dintre cele mai mari meciuri revanşă din istoria sportului, Usik vs. Joshua 2, supranumir “Rage on the Red Sea”, va avea loc la aproape trei ani după istoricul “Clash on the Dunes” de pe Diriyah Arena, în care Joshua şi-a recăpătat centurile în faţa lui Andy Ruiz Jr.”, se arată pe site-ul promotorilor Mattchroom Boxing.

În septembrie 2021, ucraineanul Oleksandr Usik a devenit noul "rege" al greilor după ce l-a învins la puncte pe englezul Anthony Joshua, care era deţinătorul centurilor WBA, WBO şi IBF. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea boxerului de 34 de ani, 117-112, 116-112, 115-113. Partida a avut loc pe stadionul echipei de fotbal Tottenham, în faţa a 64.000 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.