Regizorul american Woody Allen a minimalizat luni, într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo, gestul lui Luis Rubiales, care a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso la decernarea Cupei Mondiale feminine la fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invitat de cotidianul spaniol El Mundo să prezinte „Coup de chance”, cel de-al 50-lea film al carierei sale, regizorul american Woody Allen a evocat afacerea Rubiales  şi l-a apărat pe preşedintele suspendat al federaţiei Spaniole de Fotbal, minimalizând faptele.

„Este greu de imaginat că o persoană îşi poate pierde locul de muncă pentru un sărut în public”, s-a indignat regizorul. „Nu a violat-o, a fost doar un sărut prietenesc. Ce e în neregulă cu asta?”, a declarat  Woody Allen.

Regizorul american a fost acuzat în anii trecuţi de agresiune sexuală asupra fiicei sale adoptive Dylan, lucru pe care Woody Allen l-a negat mereu.

Iker Casillas sau David de Gea şi-au arătat sprijinul pentru Jennifer Hermoso, iar Borja Iglesias, atacantul de la Betis Sevilla, a refuzat să mai joace pentru echipa naţională atâta vreme cât Rubiales este preşedintele Federaţiei, mişcare urmată de întreaga echipă campioană mondială feminină. Ministrul spaniol al Muncii a cerut, de asemenea, măsuri stricte împotriva lui Luis Rubiales.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.