Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecamf a declarat, vineri, că nu îşi "bate capul" cu ce comentează acţionarul majoritar dinamovist Ionuţ Negoiţă, care i-a acuzat pe rivali că şi-au ales adversarul din Cupa Ligii prin arbitrajul de la meciul "alb-roşilor" cu Concordia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am spus după meciul de la Astra că nu o să mă uit la Dinamo - Chiajna. Nu-mi bat capul în momentul de faţă cu ce comentează domnul Negoiţă. Probabil că era foarte nervos ieri, pentru că pe parcursul zilei a avut parte de anumite evenimente (n.r. - audierea de la DNA a lui Robert Negoiţă, fratele acţionarului dinamovist) şi probabil era încă în stres. Ce treabă are Steaua cu ce joacă Dinamo cu Chiajna. Să fim serioşi! Probabil că şi la meciul cu Dinamo am pus arbitrul să nu ne acorde un penalti şi să oprească la o fază la care nu a fost ofsaid. Probabil au fost supăraţi după meci şi declaraţiile pe care le-au dat au fost la cald", a spus Reghecampf.

Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a acuzat, joi seară, arbitrajul de la meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-1, din manşa secundă a Cupei Ligii, el spunând că va face sesizare şi că brigada a venit cu o temă clară, şi anume să nu îi lase pe dinamovişti să ajungă în finală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Sunt trist şi indignat, am asistat la o bătaie de joc. O echipă de şmecheri care ne-a arbitrat... Cum să nu dai un roşu care se vede din avion şi dai un roşu la un jucător al nostru la primul fault? Asta nu-mi place, mi se taie cheful de a mai investi în fotbal. Propun să facem numai echipe finanţate de la stat, cum e Chiajna. Cum am dat un gol şi au văzut că avem şanse să revenim, imediat ne-au eliminat un om. E bătaie de joc, lipsă de respect. Vom face sesizare. Probabil Steaua îşi dorea să joace finala cu o echipă care, probabil, va retrograda. Oameni foarte mici, care se bucură de lucruri mici. Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care a venit cu o temă clară - să nu ne lase să jucăm finala. E păcat pentru fotbalul românesc, doar pentru că nişte şmecheri îşi fac ei numărul pentru diferite interese", a spus Negoiţă, conform Dolce Sport.

Formaţia Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.