Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că speră ca oamenii să se vaccineze, deoarece fotbalul fără fani nu are spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fotbalul fără fani, fără spectatori, nu are frumuseţe. Aceasta este situaţia, sperăm ca oamenii să se vaccineze şi îi aşteptăm la meciurile de fotbal", a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul a vorbit şi despre meciul cu Minaur Baia Mare, din optimile Cupei României. "Trebuie să ne respectăm, să facem tot ce ţinem de noi, este o echipă inferior nouă, dar trebuie să ne calificăm. Nu mergem să facem un joc de antrenament, adversarii au respect din partea noastră", a spus el.

El a participat la conferinţa de presă alături de Alexandru Creţu. În momentul în care un jurnalist l-a întrebat pe Creţu ce părere are despre faptul că va juca împotriva lui Urs, cu Văsălie, cu Oiţă, Gudea, Reghecampf a intervenit: "Cred că n-ar trebui să faceţi glume pe acest lucru. V-am spus că nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuţie cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentraţi şi nu vor să avem parte de o surpriză. Respectăm culorile clubului la care suntem angajaţi şi vom încerca să facem tot ce putem pentru a câştiga. Nu există acum să facem o comparaţie între echipa pe care o vom întâlni mâine şi echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm şi trebuie să ne calificăm", a spus Reghecampf.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.