Singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970), "Regele" Pele i-a felicitat pe Lionel Messi şi Kylian Mbappé după incredibila finală a Cupei Mondiale, câştigată de Argentina împotriva Franţei. "Diego zâmbeşte acum", a mai scris Pele, referindu-se la Diego Maradona, care s-ar fi bucurat pentru succesul Argentinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, fotbalul continuă să-şi spună povestea, ca întotdeauna, într-un mod pasionant. Messi a câştigat prima sa Cupă Mondială, aşa cum a meritat parcursul lui. Dragul meu prieten Mbappé a marcat patru goluri în finală (trei în 2022, unul în 2018). Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru. Şi nu pot să nu felicit Marocul pentru campania incredibilă. E grozav să vezi Africa strălucind. Felicitări Argentinei! Diego zâmbeşte acum", a scris Pele pe Instagram.

Pele a urmărit finala din spital, unde este internat din 30 noiembrie pentru o infecţie cauzată de contaminarea cu Covid-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.