Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea să se implice în ceea ce înseamnă a investi la FC Dinamo. El a precizat că la gruparea bucureşteană vor să se implice mai multe persoane, între care şi Mircea Lucescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă va investi la Dinamo alături de Mircea Lucescu, Rednic a spus: “Nu ştiţi cum stau lucrurile. Nu este numai Mircea Lucescu, sunt mai mulţi oameni care vor să se implice. Eu din moment ce am semnat de la Dinamo normal că vreau să mă implic. De o colaborare cu Mircea Lucescu vorbim fotbalistic, financiar nu cred (râzând). Nu scoţi de la nea Mircea un leu, trebuie să ai argumente. Nu ştiu când va fi pus în aplicare acest plan, acum vorbim de meciul cu Viitorul pentru că importante sunt rezultatele pentru noi”.

FC Dinamo va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.00, echipa FC Viitorul, în etapa a XVII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.