Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Diogo Salomao este în discuţii avansate cu gruparea saudită Al Hazem şi ar putea semna foarte repede. El a menţionat că perioada de transferuri încă nu s-a terminat, astfel că aşteaptă o posibilă revenire la Dinamo a lui Ante Puljici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Salomao e în discuţii avansate, chiar s-ar putea să plece astăzi la echipa lui Isăilă. Rămâne ca astăzi să semneze, dacă va pleca acolo, şi dacă va trece vizita medicală bine atunci va fi acolo”, a spus Rednic.

El a precizat că îşi doreşte aducerea unui fundaş central. “Perioada de transferuri încă nu s-a terminat. Puljici mai aşteptăm. De-aia am şi blocat ultimul transfer pe care vrem să-l facem, legat de fundaşul central. Aşteptăm. N-a jucat ultimele două meciuri, cei de acolo şi-au exprimat dorinţa ca el să îşi facă echipă. De integrat s-au integrat jucătorii noi. Cred că vor face faţă la Dinamo. În funcţie de felul cum vor evolua şi se vor pregăti vor avea şi şansă să joace. Mai lipseşte o piesă, un fundaş central, dar prefer să mai aştept. Ultimul transfer. Doar dacă Rotariu vrea să vină să joace, atunci nu zic nu”, a declarat tehnicianul.

Rednic a menţionat că dacă ar fi fost mai devreme poate l-ar fi luat în calcul pe Steliano Filip. “Îmi pare rău, poate dacă era mai devreme luam în calcul venirea lui, pentru că îl cunosc, ştiu ce poate, dar deja îi am pe Naser şi Jordan, care sunt foarte bine. Şi mie mi-e greu, nu ştiu pe cine o să bag luni”, a adăugat Mircea Rednic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.