Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa nu are altă alternativă decât să joace la victorie împotriva Concordiei Chiajna. El a glumit, spunând că este în stare de orice pentru a obţine succesul şi că a vorbit cu Messi, Pogba şi Ronaldo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem nevoie de victorie şi sper ca luni să o obţinem. Sunt în stare de orice. Şi cu Messi am vorbit şi cu Pogba şi cu Ronaldo, cu oricine vorbesc…”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că jucătorii săi au probleme din cauza terenului sintetic, suprafaţă pe care se va disputa şi partida de la Chiajna. “Chiajna arată mult mai bine faţă de până la venirea lui Dorinel, o echipă cu jucători cu multă experienţă, care şi joacă. La meciul cu Voluntari până să primească gol au stat foarte bine în teren. Dar şi ei sunt în situaţia noastră, chiar stau mai bine decât noi. Noi nu avem altă alternativă decât să jucăm la victorie. Jucăm pe teren sintetic. Am făcut două antrenamente, norocul nostru că avem un teren sintetic aici foarte bun, dar deja am trei acidentaţi, cu uşoare probleme: Penedo, Salomao şi Popa astăzi vor fi protejaţi şi mâine vor face antrenament, să vedem care e situaţia lor, sper să poată să intre la meciul de luni. Este important ca noi să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la meciul cu Călăraşi, să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în apărare”, a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tehnicianul a vorbit şi situaţia în care se află el şi jucătorii dinamovişti. “N-am dat nicio listă. Eu sunt obligat acum după fiecare meci să fac o analiză, să mă gândesc ce pot să fac, nici pentru jucători nu este o situaţie plăcută. E ca un fel de test cu meciuri oficiale. Poate şi din cauza asta fac greşelile pe care le-au făcut. Eu sunt obligat din mers să dau şansă şi altor jucători şi mâine vor fi două-trei nume noi. E normal, sunt aici în lot şi vreau să-i văd la meci oficial. Trebuie să înţeleagă că în situaţia în care suntem nu mai e loc de să mai dăm o şansă, două şanse… trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Unii au făcut-o, alţii n-au făcut-o, sper ca la meciurile următoare să joace mai bine. Noi avem un obiectiv şi trebuie să-l îndeplinim”.

Rednic consideră că pentru Subotic este mai bine că a plecat de la Dinamo. “Toată lumea o să primească a doua şansă. Mi se pare corect. Subotic n-a mai primit, a avut destule şanse după părerea mea. E bine şi pentru el că are timp să-şi găsească echipă, decât să stea aici şi să nu joace, să nu fie nici în lot… Am soluţii aici, nu se pune problema”.

Dinamo va întâlni Concordia Chiajna, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.