Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are probleme de lot înaintea ultimei partide a sezonului, cu FC Voluntari, el menţionând că are la dispoziţie 14 jucători, plus încă doi de la echipa a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ultimul meci, cu ceva probleme, şi medicale, dar şi cu o decizie pe care am luat-o ca Nistor să nu facă parte din lot pentru meciul acesta, să meargă să se pregătească cu jucătorii care au venit de la echipa naţională, lui Papazoglou la fel, i-am dat drumul acasă. Naser iar la echipa naţională, au revenit fraţii Reda. Dussaut e accidentat, Kabashi e accidentat… Cam atâţia sunt. Restul… Avem 14 jucători, plus încă doi de la echipa a doua”, a spus Rednic.

El a menţionat că atunci când nu există o miză, nu mai este spectacol. “Astea sunt meciurile în play-out când nu există nicio miză, o şansă de calificare pentru cupele europene. Trebuie să ţii în priză competiţia, cum este în Belgia. Pentru că altfel nu există nici interes, nici spectacol, jucătorii deja se gândesc să plece în vacanţă. Şi nu mi se pare normal. Jucătorii de la şase echipe sunt în vacanţă, ceilalţi încă mai joacă. Pentru ce? Ca să nu retrogradeze”.

Rednic a mai spus că la Dinamo vor veni şi jucători din Liga I, şi că aşteaptă să fie contactat de Mihai Răduţ. “Vor veni şi jucători din Liga I. Am văzut că CFR a luat jucători din play-out, care este problema? Vor fi alte condiţii la Dinamo, e altă atmosferă. (…) Răduţ, aştept telefonul lui. Poate are alte planuri. Nu are niciun ultimatum, dar i-am spus că nu fie prea târziu. Până începe pregătirea la Săftica eu vreau să am 80-85 la sută din lotul pentru sezonul viitor”..

Dinamo va întâlni echipa FC Voluntari, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.00, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

Înaintea ultimei etape, Dinamo ocupă locul doi în clasamentul play-out-ului, cu 42 de puncte, în timp ce liderul Gaz Metan Mediaş are 42 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.