Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 1-4, că Ianis Hagi este un jucător de calitate, dar “poate fi mai bărbat în unele faze”, el vorbind în special despre faza care a dus la eliminarea lui Vlad Olteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ianis e un jucător de calitate, poate fi mai bărbat în unele faze. La al doilea galben… Chiar nu înţeleg de ce a dat al doilea galben. A căzut Ianis, s-a tăvălit, am crezut că şi-a rupt piciorul. După aia a bătut lovitura liberă. Ianis e un jucător bun, dar ar trebui să-şi vadă mai mult de joc câteodată”, a spus Rednic la Digi Sport.

Mircea Rednic a precizat că “pentru mulţi” va fi greu să rămână la Dinamo. ”E dificilă situaţia. Vin meciuri grele. Marţi jucăm cu CFR. Nu e o situaţie favorabilă nouă. Am arătat până la eliminare că putem face faţă jocului. Montini şi Ait-Atmane au lăsat o impresie bună, faţă de alţii care sunt aici de şapte luni. Din punct de vedere fizic nu sunt ok, ar fi lipsă de respect la adresa lor, să îi forţez. Va fi greu pentru mulţi să rămână la Dinamo. Sunt mulţi pe care nu te poţi baza când ai nevoie. Sunt tineri, dar e greu să mai avem răbdare. Sunt jucători care au jucat în Liga a doua şi s-au trezit la Dinamo. Ei cresc când au jucători cu experienţă lângă ei. Ca antrenor, e foarte greu să îi mai foloseşti, ţinând cont că noi trebuie să obţinem puncte”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo.

În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Vlad Olteanu fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+4, Penedo a apărat un penalti executat de Măţan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.