Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, că este ruşinos şi trist faptul că formaţia bucureşteană va evolua în play-out-ul Ligii I pentru al doilea sezon consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne-am dorit foarte mult să dăm şi al doilea gol, dar au reuşit ei să marcheze. S-au apărat foarte bine, ne-au dominat la mijlocul terenului. Dacă aveam mai multă luciditate, reuşeam să câştigăm. S-a văzut că n-am avut un fundaş dreapta de meserie în acest meci, de acolo am luat şi golul. Fotbaliştii care au venit ştiau situaţia noastră. Vrem să pregătim sezonul viitor. Jucătorii au tot interesul să joace bine, pentru că avem posibilitatea să schimbăm contractele în vară. Este ruşinos şi trist să joace Dinamo de două ori la rând în play-out. Îmi pare rău pentru suporteri. Voi avea timp să pregătesc echipa, toată lumea o să joace ca să fim în formă pentru sezonul viitor”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo are 28 de puncte, cu şapte mai puţine decât echipa de pe locul şase, FC Botoşani, astfel că nu mai poate ajunge în play-off. Au marcat Montini ’24 pentru gazde şi Golofca ’28 şi Fabbrini ’75 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.