Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dintre jucătorii de la Dinamo care are contract de reprezentare cu fiica sa este Vlad Olteanu, iar acesta va pleca în iarnă de la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Singurul jucător care are contract cu fiica mea este Olteanu, care va pleca şi el în iarnă. Dacă vreunul dintre jucători are contract cu fiica mea să vină să îl prezinte şi eu îi dau un milion de euro. Singurul care are contract cu fiica mea este Olteanu şi a fost semnat acum 4 ani”, a spus Rednic.

El a precizat că nu îşi doreşte ca jucătorii săi să fie impresariaţi de fiica sa, pentru a nu exista discuţii. “Eu nu îmi doresc ca jucătorii să fie impresariaţi de fiica mea. Şi în niciun caz fata mea nu ia comisioane de la jucători ci de la cluburi. Iar la clubul Dinamo nu va avea niciun jucător pentru că nu vreau să existe discuţii că joacă unul pentru că e jucătorul meu. Am atâta experienţă şi nu vreau să mă expun nici eu nici familia mea”, a explicat Rednic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.