Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-0, că formaţia sa a avut noroc la ocaziile adversarilor. El a menţionat că după acest succes într-o confruntare în deplasare dificilă, ar fi păcat ca Dinamo să nu câştige meciul de acasă cu FC Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că am reuşit a doua victorie în acest an, una dificilă. Prima repriză am dominat-o. Repriza a doua normal că ei au ieşit la pressing, ne-au blocat, am pierdut dueluri. Au avut câteva situaţii de a marca. Am avut şi noroc că adversarul nu a reuşit să înscrie. Ar fi păcat să nu câştigăm cu Botoşani, după ce am câştigat o deplasare foarte grea cu Sepsi. Trebuie să facem tot ce este posibil să câştigăm cu Botoşani”, a spus Rednic.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Nistor, în minutul 57, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Jovanovici la Zenke.

În etapa următoare, Dinamo va juca acasă, cu FC Botoşani, în data de 17 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.