Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că bugetul pentru salariile jucătorilor a scăzut de la 102.000 de euro la 60.000 de euro, după ce a făcut schimbări majore în lotul pe care îl pregăteşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rednic speră într-o minune şi să reuşeasă să califice echipa în play-off-ul Ligii I.

“S-au mai întâmplat minuni, acum aştept o minune. Se lucrează încă la relaţiile de joc, la automatisme, nu poţi în două-trei săptămâni să le rezolvi. Trebuie să avem răbdare, nu putem să judecăm după un meci. Nu vreau să vorbesc despre jucătorii care au plecat, că nu aveau calitate, dar nu era interes. De aia mi-a sărit muştarul câteodată şi nu i-am protejat deloc. Erau mulţumiţi, să avem salarii frumoase, viaţă frumoasă, păpică, cacare, mangiare, dormire. Asta e diferenţa între ce a fost înainte şi ce e acum. Nu exista interes şi dacă nu exista interes <auf wiedersehen>, nimeni nu are răbdare şi timp. Mai ales salariile pe care le aveau, pentru că am făcut un calcul. Aveau 102.000 toate salariile lor, iar cei care au venit sunt pe la 60. Şi parcă e o altă atitudine. Au calitate, dar nu jocuri în picioare. Acum eu nu am cum să îi critic pentru că eu i-am adus”, a spus Rednic.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a spus că sunt discuţii pentru cedarea lui Ivan Pesici la Concordia Chiarjna, dar Rednic a punctat spunând că e dispus să-l păstreze dacă va accepta o micşorare de salariu. “El are oferte şi din Kazakhstan şi dacă rămâne ştie în ce condiţii trebuie să rămână, eu îl primesc cu mare drag. Trebuie să micşoreze contractul. Trebuie să respecte cât este normal, până în 7.000”, a mai spus tehnicianul.

Referitor la italianul Mattia Montini, Rednic e sigur că atacantul va rămâne cel puţin un an la Dinamo: “Nu cred că este dorit de multe echipe, a dat şi el şase goluri în şase etape şi gata vreţi să ni-l furaţi? El se simte foarte bine, mă bucur şi sunt sigur că randamentul lui va fi mult mai bun când va avea încă un atacant care să ţină de minge şi să îi dea posibilitatea să ajungă de mai multe ori în careu. E un jucător care se adaptează repede, se simte bine şi eu sunt sigur că va rămâne la Dinamo cel puţin un an”.

Rednic şi Dănciulescu au precizat că în scurt timp trebuie să se finalizeze şi transferul a altor doi fotbalişti, care urmează să ajungă la Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.