Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a convocat de urgenţă Consiliul de Administraţie pentru a decide ce măsuri ar trebui luate după ce FC Barcelona şi doi dintre foştii săi preşedinţi au fost acuzaţi de „corupţie”, „încălcare a încrederii” şi „înregistrări comerciale false” în cazul plăţilor suspecte către Jose Maria Enriquez Negreira, fost conducător al arbitrajului spaniol, de asemenea urmărit penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul de Administraţie va avea loc duminică şi are ca scop „deciderea asupra acţiunilor pe care Real Madrid le consideră adecvate în legătură cu această problemă”, se arată în comunicat.

Dacă sancţiuni financiare se pot aplica, este, conform regulilor în vigoare, imposibil ca FC Barcelona să fie penalizată la nivel sportiv. Faptele datând de mai bine de cinci ani, sunt acum prescrise, după cum a afirmat Javier Tebas, preşedintele LaLiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.