Clubul Real Madrid a precizat, vineri seară, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că Sergio Ramos nu a încălcat niciodată regulamentele antidoping.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea menţionează, după ce Der Spiegel a notat că Ramos a fost depistat pozitiv după finala LC din 2017 şi că acest caz a fost trecut cu vederea, acceptându-se scuzele medicului echipei Real Madrid, că UEFA a închis cazul după teste făcute de experţi WADA şi UEFA. “UEFA a solicitat anumite informaţii şi a închis imediat cazul, aşa cum se  procedează în astfel de instanţe, după teste făcute de experţi WADA şi UEFA”.

“În ceea ce priveşte restul conţinutului publicat în Der Spiegel, clubul nu va face comentarii, având în vedere lipsa clară de substanţă a informaţiilor”, notează Real Madrid.

Der Spiegel a scris, vineri, că Sergio Ramos a fost depistat pozitiv după finala din 2017 a Ligii Campionilor, iar la sfârşitul unei partide din aprilie 2018, din LaLiga, a încălcat protocolul antidoping.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.