Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Pérez, a depus o plângere împotriva lui José Manuel Villarejo, un fost comisar al poliţiei naţionale spaniole, care l-a acuzat public că a mituit arbitri în trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid a emis ulterior un comunicat în care a denunţat "acuzaţiile false" şi a anunţat "depunerea imediată a unor proceduri judiciare" împotriva bărbatului de 72 de ani.

El a fost întrebat despre afacerea Negreira, care zguduie fotbalul spaniol din februarie. O serie de dezvăluiri sugerează că Barcelona l-a mituit pe fostul vicepreşedinte al arbitrilor, José Maria Enriquez Negreira, între 2001 şi 2018, plătindu-i 7,3 milioane de euro prin intermediul companiei sale Dasnil.

Pentru José Manuel Villarejo, Florentino Pérez şi Real Madrid se află în aceeaşi situaţie. "Toţi preşedinţii au luat astfel de măsuri. Într-un fel, la Real Madrid, înainte de cazul Negreira, acelaşi lucru fusese deja detectat. ar este imposibil să urmăreşti în justiţie ceva care îl vizează pe Florentino Pérez în această ţară. Oricine îndrăzneşte este cumva siniucigaş, pentru că el este de neatins", a spus el..

José Manuel Villarejo este bine cunoscut de instanţele spaniole. El însuşi este judecat din 2021 pentru "corupţie", "şantaj" şi "apartenenţă la o organizaţie criminală".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.