Delegaţia grupării Real Madrid a avut parte de o deplasare plină de evenimente în Germania, pentru meciul cu Leipzig, din Liga Campionilor, de la schimbarea aeroportului, până la un accident rutier în care a fost implicat autocarul madrilenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sosirea delegaţiei Real Madrid în Germania a fost plină de evenimente de la început până la sfârşit. În primul rând, echipa a aterizat la Erfurt, în loc de Leipzig, din cauza unei greve la aeroport, urmată de un accident pe şosea. Bild relatează că, în timpul deplasării echipei spaniole spre destinaţie, o Toyota Avensis albă s-a izbit de autocarul lor. Şoferul maşinii imortaliza momentul când şi-a pierdut concentrarea şi a sfârşit prin a provoca un accident care s-a soldat cu pagube în valoare de 3.000 de euro pentru Toyota. Autobuzul madrilen, în schimb, a scăpat neavariat din incident", a notat cotidianul AS.

Real Madrid întâlneşte Leipzig, în această seară, de la ora 22.00, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.