Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a dat sâmbătă seară veşti pozitive despre Eduardo Camavinga, care a fost scor pe targă din cauza unei accidentări în meciul câştigat de madrileni cu 1-0 în faţa lui Getafe, în La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu patru zile înainte de manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Manchester City, antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a ţinut să-i liniştească pe fani în privinţa stării mijlocaşului.

"A suferit o mică entorsă la genunchi, dar este doar o lovitură, îşi va reveni foarte repede. Se va odihni puţin şi va reveni luni în lot, nu este nicio problemă. Şi-a răsucit puţin genunchiul, îl deranjează puţin acum, în partea din spate a genunchiului stâng, dar genunchiul este 100% stabil, nu e nimic", a spus Ancelotti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.