Managerul de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi, a dezminţit informaţia lansată, joi, de ministrul Tinereului şi Sportului, Eduard Novak, potrivit căreia gradul de ocupare al Arenei Naţionale a fost crescut de guvern de la 25 la sută la 50 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă este adevărată informaţia prezentată de Novak la ProX, Mitroi a răspuns: "Nu, simplu. Hotărărea Consiliului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de ieri, hotărârea numărul 39, spune clar că este vorba de meciul al patrulea, din optimile de finală, din 28 iunie, când suplimentarea de la 25 la 50 la sută se va face doar cu persoane vaccinate, care au trecut de schema completă acum zece zile şi dacă nu au trecut zece zile trebuie să se testete, dar tot să fie vaccinate".

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, joi, că gradul maxim de ocupare a Arenei Naţionale la toate meciurie din cadrul Euro-2020 care vor avea loc la Bucureşti a fost mărit de la 25 la 50 la sută.

"Ieri a fost aprobată această decizie, deci până la 50 la sută, de la 25 la 50 la sută. Spectatorii trebuie să fie vaccianţi, se pot vaccina şi acolo, dacă prezintă test PCR de 72 de ore, test antigen de 24 de ore, poate să facă primul vaccin şi să intre pe stadion. Acestea sunt condiţiile, aşteptăm să vedem şi organizatorul, pentru că timpul este foarte scurt pentru bilete, ca să obţinem mai multe bilete şi trebuie să vedem care vor fi ultimele noutăţi. Timpul este foarte scurt, nu vreau să intru în detalii (n.r. - cum vor fi distribuite bieletele suplimentare). Trebuie întrebat FRF-ul, ei ştiu cel mai bine pentru că ei sunt în contact cu UEFA permanent", a spus Novak la ProX.

Programul partidelor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.

Celelalte trei partide din această grupă, din care mai face parte Olanda, vor avea loc la Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.