Jucătorul Răzvan Marin a declarat, marţi, că naţionala României trebuie să câştige meciurile cu Belarus şi Andorra, din preliminariile Euro-2024. El consideră că jucătorii sunt un grup unit, cu un singur obiectiv, calificarea la CE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteaptă două meciuri importante, pe care trebuie să le câştigăm. Trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem un singur obiectiv în minte, să ajungem la Euro anul viitor. Avem un grup unit, frumos, am crescut mulţi împreună, am jucat împreună, împotriva şi asta a dus la unitate.Presupun că Mister a vrut să meargă pe un grup mic şi până acum i-a reuşit. Sper să fim foarte motivaţi cu Belarus, chiar dacă se joacă fără spectatori. Cu copii am mai jucat cu Norvegia acum doi ani. E diferit, dar noi încercăm să ne capacităm maxim singur. Sper să vină cât mai mulţi copii, e diferit şi cumva ne afectează.  Eu sunt optimist şi cred că principalul atu al nostru este unitatea de grup. Fără un grup unit nu se poate realiza nimic şi asta e principalul nostru argument. Îmi doresc din toată inima să fiu la anul în Germania, am trecut prin multe greutăţi cu echipa până acum", a spus Marin pentru FRFTV..

Fetiţa şi prietena dar şi părinţii vor fi primele persoane pe care Răzvan Marin le va suna în cazul calificării României la CE.

România joacă în compania Belarusului joi, iar cu Andorra duminică, în preliminariile Euro-2024..



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.