Mijlocaşul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, desemnat, luni, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, fotbalistului anului 2018, s-a declarat mândru de acest premiu. El a menţionat că nu ştie dacă va participa la Campionatul European de tineret, acest lucru depinzând de starea sa de sănătate de atunci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înseamnă foarte mult pentru mine acest premiu. Sunt foarte mândru şi fericit că am reuşit să câştig acest premiu, sunt onorat şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor atât de la echipa naţională cât şi de la echipa de club. Şi vreau să mulţumesc mamei mele pentru că a stat în spatele meu şi m-a ajutat să ajung acolo unde sunt acum. Cu siguranţă tot timpul este loc de mai bine, îmi doresc doar să fiu sănătos pentru că asta e cel mai important şi apoi celelalte lucruri vor veni. Acest premiu mă motivează să muncesc şi mai mult să demonstrez ceea ce am de demonstrate”, a spus Marin.

Referitor la Campionatul European de tineret, Răzvan Marin a afirmat că Franţa şi Anglia sunt favorite, dar şi tricolorii formează o echipă foarte bună şi vor lupta la fiecare meci. “Nu ştiu dacă voi fi la Campionatul European de tineret, totul ţine de sănătate până la urmă. Toţi sperăm că domnului Rădoi să fie cât mai greu să aleagă lotul. Eu cred că Franţa şi Anglia sunt favorite la Campionatul European, dar şi noi avem un grup foarte bun, cu calitate, şi dacă voi merge acolo cu siguranţă ne vom bate pentru fiecare meci”.

Lucian Sânmărtean, care a primit luni premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, consideră că Răzvan Marin a meritat titlul de cel mai bun fotbalist. “Nu mă surprinde faptul că Răzvan Marin a câştigat titlul de cel mai bun fotbalist pentru că a avut evoluţii foarte bune anul acesta şi la echipa naţională, joacă un campionat mai tare”.

Alexandru Cicâldău, câştigătorul premiului pentru cea mai spectaculoasă ascensiune în 2018, i-a dedicat acest succes tehnicianului Gheorghe Hagi. "Sunt foarte bucuros şi mândru pentru acest premiu, pentru că este vorba de munca mea. Nu pot spune că le-am luat faţa celorlalţi, dar eu sunt mândru că am luat acest premiu. Îl dedic domnului Hagi pentru că a avut încredere în mine şi fără el nu aş fi ajuns până aici, îi mulţumesc pe această cale. Cred că este cel mai bun an al meu, mă aflu între o perioadă bună şi sper să continui la fel atât la echipa de club cât şi la echipa naţională. Eu mă pun la oricare dintre echipele naţionale unde voi fi chemat acolo voi merge", a spus Cicâldău.

Bogdan Planici, cel mai bun jucător străin din Liga I în 2018, a declarat că speră să câştige campionatul cu FCSB. “Mă bucur că am câştigat acest premiu, dar fără ajutorul celorlalţi colegi şi întregului staff nu reuşeam asta. Eu întotdeauna am fost concentrat pe rezultatele echipei. A fost un an bun pentru mine. Sperăm că în acesta ediţie să câştigăm titlul de campioană”.

Olimpiu Moruţan, cel mai bun tânăr fotbalist al anului 2018, s-a declarat şi el încântat de premiu şi a spus că vrea câştigarea titlului cu FCSB: “Sunt foarte fericit pentru premiul primit. Le mulţumesc şi colegilor pentru că şi mulţumită lor am luat acest premiu. Eu îmi doresc să fiu sănătos în primul rând, să câştig campionatul cu Steaua şi să ajung cât mai departe cu echipa naţională de tineret. Ne dorim acestor trofeu şi vom lupta până în ultima etapă pentru el”.

Dennis Man, mijlocaşul anului 2018, despre care Gigi Becali a spus în repetate rânduri că îl va transfera doar în schimbul unei sume importante de bani, a declarat că evoluţiile sale vor decide preţul. “Am avut un an reuşit, cred că am evoluat faţă de anul trecut şi sunt foarte fericit pentru asta. Important este că am câştigat un premiu. Eu m-am obişnuit ca extremă pentru că am jucat foarte multe meciuri acolo, dar am jucat şi ca al doilea atacant, mă simt bine pe ambele posturi. Îmi doresc în primul rând să câştig campionatul cu echipa mea şi apoi să facem un parcurs bun la Euro la tineret. Eu ca jucător trebuie să accept postul pe care mi le oferă antrenorul şi să dau tot ce pot. Nu ştiu ce să zic de transfer, doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide preţul. Preţul vehiculat mă face să mă simt mândru. Eu cred că pot să spun că m-am maturizat foarte mult la FCSB. Sunt mult mai matur acum şi cu capul pe umeri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.