Fotbalistul Răzvan Marin a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu are probleme după ce la sfârşitul săptămânii trecute a suferit o mică entorsă şi că meciul României cu Suedia va fi unul “de bătaie”, în care “tricolorii” trebuie să înceapă cu dreptul campania de calificare pentru Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o mică entorsă la meciul de duminică. Sunt bine, m-am antrenat cu echipa, normal. Va fi un meci greu, un meci de bătaie, Suedia este o echipă puternică, ştim că au jucători cu o calitate individuală foarte bună, dar noi trebuie să ne gândim la jocul nostru şi sperăm ca la sfârşit să scoatem un rezultat pozitiv. Cred că şi ei au un lot echilibrat cum şi noi îl avem, sunt sigur că şi noi avem jucătorii noştri individuali foarte buni şi vom vedea mâine exact cine va fi mai bun. Sper să demonstrăm pe teren că avem valoare şi să scoatem un rezultat bun”, a spus Marin.

El a menţionat că, din grupa României, Spania este echipa cu prima şansă la calificare. “Cred că Spania pleacă cu prima şansă şi apoi suntem noi cu Suedia şi cu Norvegia, dar vom vedea. Important e ca mâine să începem cu un rezultat pozitiv şi apoi vom vedea. Motivaţia vine de la fiecare, e normal să fim motivaţi reprezentând echipa naţională. Trebuie să începem cu dreptul această campanie. Suedezii au jucători foarte înalţi, cred că ăsta este unul dintre punctele lor forte, dar cred că noi trebuie să jucăm intelligent, să facem ce avem de făcut şi sunt sigur că totul va fi bine”, a afirmat Marin.

Răzvan Marin a precizat că munceşte pentru a deveni un lider al echipei naţionale. “Am muncit şi o să muncesc în continuare ca să devin unul dintre liderii echipei naţionale, de-asta am şi vrut să plec afară, să joc, să am meciuri internaţionale. Cred că am reuşit acest lucru până acum şi sper să continui tot aşa”.

El a mai spus că l-ar mulţumi cel puţin patru puncte în primele două partide ale României în preliminariile Euro-2020. “Cel puţin patru puncte m-ar mulţumi. Bineînţeles că îmi doresc şase, cu toate că nu va fi uşor. Normal că îmi doresc victorii în ambele meciuri. Ar însemna enorm să joc la Euro-2020 la Bucureşti. Va fi ceva special dacă ne vom califica”, a adăugat jucătorul.

România va disputa primul meci din actualele preliminarii în Suedia, sâmbătă, de la ora 19.00, meci ce va putea fi urmărit în direct la PRO TV.

Apoi, la trei zile distanţă, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, partidă care va începe la ora 21.45 şi va putea fi urmărită în direct tot la PRO TV, echipa antreantă de Cosmin Contra va juca împotriva reprezentativei din Insulele Feroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.