Fotbaliştii echipei Standard Liege, Răzvan Marin şi Collins Fai, au vizitat Spitalul Universitar din Liege şi le-au dus copiilor internaţi în secţia de arşi două maşinuţe electrice pentru ca perioada petrecută de ei în spital să fie mai puţin stresantă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O mare premieră! Maşinuţe electrice, împotriva stresului, la secţia de arşi a CHU din Liege. Obiectivul: o şedere mai plăcută a copiilor în spital. În colaborare cu Standard Liege, Groupe Henry Mercedes-Benz şi cu prezenţa jucătorilor & jucătoarei de la Standard (Fai, Marin şi căpitanul Standard Femina, Maurane Marinucci)”, a notat spitalul din Liege, pe pagina oficială de Facebook.

CHU Liege a precizat că s-a inspirat din ceea ce au văzut că se petrece la Valenciennes, unde copiii circulă prin spital cu maşini electrice pentru a nu-i stresa foart tare faptul că sunt internaţi.

“Răzvan Marin şi Collins Fai i-au vizitat pe Nabil şi Thiago la secţia de arşi a CHU din Liege, cu o mică surpriză oferită de Groupe Henry Mercedes-Benz”, a notat şi Standard Liege pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.