Fotbalistul echipei Ajax Amsterdam, Răzvan Marin, care nu a participat la Campionatul European under 21 deoarece nu l-a lăsat clubul olandez, a declarat, joi, că parcursul naţionalei de tineret la turneul final a fost unul istoric şi că poate a fost mai bine că el a lipsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am ajuns ultimele 20 de minute. Am urmărit meciul pe telefon. A fost o atmosferă senzaţională. Suporterii au încercat să le ridice moralul. A fost o experienţă nemaipomenită la acest turneu final, cred că toată lumea rămâne cu o impresie bună după aceste meciuri. Rămâne istorie ce au făcut băieţii la acest turneu. Sper ca toţi să fie sănătoşi şi apoi vor face cu siguranţă pasul către echipa mare majoritatea dintre ei. Poate într-un fel a fost mai bine fără mine pentru că au reuşit unii jucători să confirme, eu sunt fericit şi mândru pentru băieţi, pentru că au făcut o treabă extraordinară”, a spus Marin la Digi Sport.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală. Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90

În cealaltă semifinală se vor întâlni Franţa şi Spania, la Reggio Emilia, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.