Fotbalistul echipei Ajax Amsterdam, Răzvan Marin, care nu participă la Campionatul European under 21 pentru că nu a fost lăsat de club, a declarat, miercuri, că s-a bucurat enorm la fiecare gol al naţionalei de tineret în partida cu Croaţia, scor 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am bucurat enorm la fiecare gol. Sunt mândru de colegii mei, de toţi care au fost la stadion să îi susţină. Nu mă aşteptam la un asemenea scor, mă aşteptam la un meci destul de greu, eu l-am avut coechipier pe Halilovic la Standard şi am vorbit cu el şi înainte de meci. Ştiam că au jucători buni, valoroşi, mi-era un pic teamă, ştiam că va fi greu. Băieţii au demonstrat că au valoare, au reuşit un rezultat senzaţional. Le-am dat mesaj de felicitare majorităţii jucătorilor, şi lui Ianis, şi lui Cicâldău, şi lui Băluţă", a spus Marin la Digi Sport.

Marin este de părere că următoarea partidă a tricolorilor, cu Anglia, va fi una mai dificilă. "Am văzut şi prima repriză a meciului Angliei, au jucători foarte buni pe benzi, foarte rapizi. Va fi cu totul şi cu totul alt meci, au jucători foarte puternici, joacă mulţi dintre ei în Premier League, în Bundesliga", a afirmat el.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19.30, cu Anglia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.