Mijlocaşul român Răzvan Marin a ajuns la 100 de meciuri în campionatul Italiei şi duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, a afirmat că şi-a atins acest obiectiv datorită ajutorului şi sprijinului colegilor săi, antrenorilor şi fanilor de la Cagliari şi Empoli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari şi Empoli, o călătorie plină de emoţii şi provocări, cu suişuri şi coborâşuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului şi sprijinul colegilor mei, antrenorilor şi fanilor ambelor echipe. Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experienţe fantastice şi sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune şi seriozitate", a scris Marin pe Facebook.

În vârstă de 26 de ani, Marin a ajuns în Italia în 2020, la Cagliari, iar în iulie 2022 a fost împrumutat pentru un sezon la Empoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.